Volg 0D0A op Twitter 0D0A bij LinkedIn
QR Code Start
Video QR Codes Bestellen
Makkelijk uw YouTube filmpjes dynamisch koppelen aan QR codes.
Probeer ook eens een van onze andere QR code producten.
Vermelde prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten.

Video QR code dienst

Zie ook: Maatwerk QR Code Ontwerpen

Breng papier tot leven door video en/of audio toe te voegen door middel van een QR code. Gebruik het om uw bedrijf, dienst, concept of product via video te presenteren.

Van Papier Naar Video Naar Interactie
Brochure met QR code Mobiele Video Presentatie Mobiele Interactie

De Video QR code

0D0A bied een dienst aan die u de mogelijkheid bied om uw YouTube video's dynamisch aan QR codes te koppelen en te veranderen wanneer nodig. Met nauwkeurige statistieken en de mogelijkheid om speciale 'landing pages' of 'call-to-action' webpagina's te activeren wanneer de video is afgelopen.

Wat kost een Video QR Code?

De kosten van een Video QR code bedraagt €125 per jaar voor de normale aanbieding*. Er bestaan mogelijkheden om deze dienst uit te breiden om onconventionele mobiele toestellen ook te kunnen ondersteunen.

Wat kan ik verwachten voor €125 per jaar?

 • Een video presentatie van een YouTube video zonder om YouTube te zien op het mobiele toestel .
 • Mogelijkheid om interactief met iemand te communiceren en uw klanten kring te vergroten via een proces aan het einde van de video. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Social media koppelingen vragen.
  • Aanmelden voor nieuwsbrief
  • Direct bellen
  • Afspraak maken
  • Direct bestellen
  • Alle bovengenoemde
 • Nauwkerige statistieken over hoe vaak en wanneer de QR code gescand is geweest.
 • Mogelijkheid om de video te wisselen wanneer gewenst.

Voorbeeld Video QR Code

Interactieve Video QR Code Voorbeeld

Hoe om een dynamische Video QR code te bestellen

Standaard Video QR codes kunnen direct bestelt worden via Ideal en u krijgt direct toegang tot uw dynamische QR code, of door contact op te menen met 0D0A.

Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnr.
Postcode
Woonplaats
Telefoon
E-mail

E-mail nogmaals

 
Aantal Video QR Codes
 
Aantal Per stuk Totaal

1
€ 125.00
€ 125.00

BTW 19%
€ 23.75

Totaal
€ 148.75
Kies uw bank:

Ideal-Logo
Met iDEAL kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Buiten de vastgestelde standaard aanbieding van €125 per jaar* die meer momenteel 80% van de huidige mobiele mark dekt is er meer voor u mogelijk. Wilt u meer, antwoorden wij u met een duidelijke en vrijblijvende prijs indicatie om de QR code voor de huidige rand toestellen toegankelijk te maken. Wij gaan over tot uivoer van uw wens als al uw materialen toegangkelijk zijn gemaakt en u onze offerte accepteert. Een 99%** toegangeklijkheids grens betekend wel dat er elk kwartaal een evaluatie volgt dan impact kan hebben op uw lopende kosten.

* Momenteel is volgens ons onderzoek (Q4-2011) 80% van de markt iPhone/Ipad en Android mobiele en tablet toestellen.

** Ondersteuning voor andere soorten mobiele toestellen behelzen momenteel:

 • Ondersteuning voor Nokia toestellen (SymbianOS). Deze toestellen kennen geen 'jscript events' en kan dus niet bepaalt worden wanneer een video afgespeeld is. Hier is een ander aanpak nodig.
 • Ondersteuning voor Blackberries (RIM OS). Deze kent alleen RTSP (Real Time Streaming Protocol) via Internet als mogelijke video bron. 0D0A heeft real time streaming servers voor audio en video beschikbaar, maar hier hangen andere voorwaarden en kosten aan.
Heeft u nog vragen of meer informatie nodig? Neem dan Contact op met ons, wij informeren u graag over de mogelijkheden met QR codes.